Projectes i activitats culturals d'interés social

« Ves enrere

Universidad Miguel Hernández: Invisibles i heroïnes.

Universidad Miguel Hernández: Invisibles i heroïnes.

Denominació o nom i cognoms de l’entitat o persona sol·licitant:

Universidad Miguel Hernández. Vicerrectorado de Cultura y Extensión Universitaria

Denominació del projecte o activitat:

«Invisibles i heroïnes»

Descripció del projecte o activitat:

«Invisibles i heroïnes» és un projecte expositiu comissariat per Gabriela Vivan Gómez Rojas, professora i investigadora de la Universitat de Buenos Aires (Grup de Metodologia de la Investigació Social - GEMIS) per a la Sala Universitas (ed. Rectorat i Consell Social, campus d'Elx).

Entorn d'un projecte d'investigació col·laboratiu de tall sociològic i artístic, es mostrarà l'obra escultòrica d'artistes i investigadors com Yolanda Herranz (Facultat de Belles Arts de Pontevedra, Universitat de Vigo), Jesús Pastor (Facultat de Belles arts de Pontevedra, Universitat de Vigo), Sergio Leitåo (Facultat de Belles Arts de Pontevedra, Universitat de Vigo), María Jesús Cueto (Facultat de Belles Arts, Universitat del País Basc), Arianna Oddo (Maryland Institute College of Art) i Daniel Tejero (Facultat de Belles Arts d'Altea, Universitat Miguel Hernández, d'Altea).

Perquè aquest projecte es puga dur a terme i tinga una continuïtat més enllà de l'exposició mateix, pretenem invertir tant en el muntatge expositiu (juntament amb el transport i l'assegurança d'obres artístiques) com en la catalogació de l'obra i la realització d'una publicació impresa, la mediació cultural i els honoraris de la comissària i els artistes.

A qui beneficia aquest projecte o activitat?:

A totes les persones interessades en les arts visuals contemporànies i en la incidència en l'entorn social. 

Què s’aconsegueix amb aquest projecte?:

Dinamitzar les xarxes investigadores interdisciplinàries i transnacionals en relació a projectes sociològics/artístics de tall contemporani.

Import mínim i òptim del projecte:

Import mínim: 3.000 euros - Import òptim: 5.200 euros

Altres consideracions:

Vicerrectorado de Cultura y Extensión Universitaria   Tfno: 965 22 25 41

                               vdo.cultextu@umh.es